Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre nye ulver kan felles utenfor ulvesonen

I Hedmark og Akershus.

14 MERKET:  Mannskaper fra Statens Naturoppsyn hadde mandag bedøvet og merket 14 av de 17-18  ulvene  som skal følges med radiosender i Hedmark. Foto: Henrik Skolt, NTB Scanpix.
14 MERKET:  Mannskaper fra Statens Naturoppsyn hadde mandag bedøvet og merket 14 av de 17-18  ulvene  som skal følges med radiosender i Hedmark. Foto: Henrik Skolt, NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Miljødirektoratet tillater lisensfelling av ytterligere tre ulver utenfor ulvesonen i deler av Akershus og Hedmark.

Lisensfellingen utenfor ulvesonen i region 4 og 5 ble avsluttet 11. januar etter at kvoten for regionene ble fylt.

Dagen etter mottok Miljødirektoratet søknad fra Hedmark Sau og Geit, Hedmark Bonde og Småbrukerlag og Hedmark Bondelag om utvidelse av lisensfellingskvoten på ulv i region 4 og 5.

Det nye vedtaket kan påklages til Klima- og miljødepartementet innen tre uker.

Pr. mandag hadde Statens naturoppsyn merket med radiosender 14 av 17-18 ulver i Hedmark i i de såkalte Osdalen- og Slettås-revirene.

(NTB).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling