Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre offiserer skadd i trafikkulykke

Tre offiserer ble skadd i en kollisjon mellom et militært kjøretøy og en lastebil i Hurdal i Akershus i ettermiddag. Tilstanden er kritisk for en 24 år gammel mann fra Melhus i Sør-Trøndelag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ulykken skjedde da en militær Mercedes Geländewagen ved 14.30-tiden kolliderte med en lastebil på riksvei 180 gjennom Hurdal.

Den 24 år gamle fenriken ble sendt til Ullevål sykehus med alvorlige hodeskader. Tilsanden er kritisk. De to andre offiserene ble tidligere i kveld skrevet ut fra Stensby sykehus med lettere skader.

Vaktsjef Leif Greaker i Romerike politidistrikt forteller til NTB at begge de to førernes førerkort er beslaglagt. Årsaken til ulykken er ikke klar.

-Offiserene som var involvert i ulykken tilhører den norske KFOR-styrken, og var under trening før de etter planen skulle tjenestegjøre i Kosovo, sier pressetalsmann i Forsvarets overkomm ando, major Tom Hjertholm til NTB. De tre hadde vært på øvelse ved Steinsjøen skytefelt. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media