TRE OMKOM: To kvinner og en mann omkom i en trafikkulykke i Alta i kveld. Foto: Vidar Myklevoll
TRE OMKOM: To kvinner og en mann omkom i en trafikkulykke i Alta i kveld. Foto: Vidar MyklevollVis mer

Tre omkom i bilulykke

Personbil mot pick-up i Alta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre personer omkom i en bilulykke i Alta i kveld. Det bekrefter Hovedredningssentralen i Nord-Norge til NTB.
— Tre personer er bekreftet omkommet. Årsaken til ulykken er foreløpig uviss, men det var svært glatt på stedet, forteller konstituert politimester Morten Daae i Vestfinnmark politidistrikt til NTB.

- Det er en trafikkulykke med alvorlig omfang, sa kontituert politimester Morten Daae i Vestfinnmark politidistrikt til Dagbladet.no tidligere i kveld.

Ulykken skjedde da en personbil krasjet med en pick-up på Aronnesveien i Alta.
De omkomne er to kvinner på henholdsvis 44 og 18 år, og en 24 år gammel mann.

Med ulykken i Alta har trafikken rundt nyttår krevd sju menneskeliv, skriver NTB. I Nord-Trøndelag omkom to personer i en trafikkulykke på riksvei 705 ved Elvran da en personbil frontkolliderte med en varebil på formiddagen onsdag. De omkomne, en kvinne på 19 år og en mann på 18 år, satt i personbilen. Seks personer i varebilen pådro seg lettere skader. I Møre og Romsdal mistet en 19-årig mann livet da en personbil og en lastebil kolliderte på E39 like ved Molde lufthavn Årø onsdag ettermiddag. Lastebilføreren ble sendt til sykehus, men pådro seg ikke alvorlige skader. Onsdag kveld mistet en 22-årig mann livet i en utforkjøring med et vogntog på riksvei 78 i Vefsn kommune i Nordland, melder NTB.