Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre omkom i kollisjon

Tre er omkommet og fem skadd etter storkollisjon i Rogaland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre biler og et vogntog er involvert i kollisjonen, som skjedde på E39 ved Helleland sør for Egersund mandag ettermiddag.

- Tre personer er omkommet, en mann, en kvinne og et barn, bekrefter Magnar Sandstøl, politiførstebetjent ved Egersund politistasjon til Aftenbladet.no

Flere skadde skal være kjørt til Sentralsykehuset i Rogaland i ambulanse, opplyser operasjonsleder Einar Bråstad ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.no. 

Et barn i femårsalderen skal være alvorlig skadet. Hun ligger på intensivavdelingen, og tilstanden hennes er ustabil, heter det i en pressemelding fra sykehuset.

De fire andre som ble sendt til sykehus skal ikke være alvorlig skadet.

- Ulykkesstedet ser helt forferdelig ut. Det ser ut til at to personbiler kolliderte, før vogntoget traff en tredje personbil. Traileren har tatt med seg bilen gjennom et autovern, kjørt delvis over den og smadret den fullstendig. Også vogntoget er det bare pinneved igjen av, forteller bilist Vidar Korsborg Dalsbø til Dagbladet.no.

Mens han var på stedet ankom to helikoptre, flere ambulanser, brannvesen og politi.

- Vi fikk beskjed av politiet om at veien kom til å bli stengt i flere timer framover, sier Korsborg Dalsbø.

image: Tre omkom i kollisjon

 Tre personer ble sittende fastklemt i bilen som ble overkjørt av vogntoget. Det var trolig disse som omkom, men dette er ikke bekreftet.

<B>VOLDSOM KOLLISJON:</B> Minst to personbiler og en trailer var involvert i den alvorlige trafikkulykken på E39 i Rogaland.