Tre omkom i pinsetrafikken

Tre personer omkom og seks ble alvorlig skadd i pinsetreafikken

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den ene omkomne, var en 11 år gammel gutt på sykkel som under en handletur lørdag formiddag, ble påkjørt av en bil i Lurøy i Nordland.

I Ås ble en 28-årige kvinnelig motorsyklist fra Ski påkjørt av en bil i et veikryss på E18 lørdag formiddag. Hun døde av skadene på Ullevål sykehus like etter.

Lørdag ettermiddag omkom en 20 år gammel mann da han samme med broren sin kjørte av veien på riksvei 209 i Garvik i Nord-Odal. Den 24-årige broren ble skadd og bragt til Ullevål sykehus.

Luftferd på 40 meter

Seks personer ble alvorlig skadd i pinsetrafikken, og tre av disse ble skadd da biler kjørte av veien. I Leirsund på Romerike fikk en 36-årig mann en luftferd på 40 meter da bilen hans kjørte av veien søndag kveld og havnet på linja til Gardermobanen.

Ved 16-tida lørdag kjørte en bil av veien i Rugeldalen ved Røros. Det var seks personer i bilen, og to av dem ble brakt til Regionsykehuset i Trondheim med alvorlige skader.

Kjørte på elg

På E16 i Bærum var tre biler med i en kollisjon lørdag formiddag. En person ble alvorlig skadd og seks andre fikk lettere skader etter at en personbil kolliderte front mot front med en varebil som var i ferd med å kjøre forbi en tredje personbil.

Fredag kveld ble en 16 år gammel gutt på sykkel alvorlig skadd i sentrum av Nesbyen da han kolliderte med en personbil.

Rett før midnatt natt til lørdag ble en 18 år gammel mann hardt skadd da bilen han var med i, støtte sammen med en elg på E6 ved Jønsberg sør for Hamar. Tre andre ungdommer i bilen ble lettere skadd i elgpåkjørselen.