Tre omkom i trafikkulykke i Stryn

Tre menn på henholdsvis 18, 18 og 83 år mistet livet i en front mot front-kollisjon i Stryn kommune ved 18-tiden tirsdag. Tre andre ble hardt skadd i ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To personbiler var innblandet i det voldsomme sammenstøtet på riksveien langs Strynevatnet. Det var bilen til ungdommene som kom over i motsatt kjørefelt. Den 18-årige føreren kjørte fra Stryn mot Oppstryn da ulykken skjedde.

Det var regn og våt vei på ulykkesstedet, men sikten var god, opplyser politiførstebetjent Per Rimmen ved Flora politistasjon til NTB.

De omkomne var førerne av de to bilene og en 18 år gammel mannlig passasjer i bilen til den yngste føreren. De tre som mistet livet var alle fra distriktet rundt Stryn.

En passasjer fra hver av bilene, en eldre kvinne og en ung mann ble fløyet med helikopter til Sentralsjukehuset i Sogn og Fjordane i Førde, mens en eldre mannlig passasjer i 83-åringens bil ble brakt til sykehus i Ålesund. Ifølge politiførstebetjent Rimmen er de tre alvorlig skadd, men tilstanden skal være stabil.

(NTB)