Tre omkommet i trafikkulykke i Hallingdal

I Torpo i Ål kommune.

KOLLISJON:  To biler var involert i frontkollisjonen som skjedde på riksvei 7 like ved Torpmoen i Ål kommune. Tre omkom i ulykken, én annen person er sendt til sykehus med uvisst skadeomfang. Foto: Hallgrim Ødegård
KOLLISJON: To biler var involert i frontkollisjonen som skjedde på riksvei 7 like ved Torpmoen i Ål kommune. Tre omkom i ulykken, én annen person er sendt til sykehus med uvisst skadeomfang. Foto: Hallgrim Ødegård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tre personer har omkommet i en frontkollisjon i Torpo i Ål kommune i Hallingdal tidlig mandag morgen. Politiet fikk melding om ulykka klokka 3.47.

- Det vi vet så langt er at to personbiler har kollidert, og at tre personer har omkommet. I tillegg er en person skadd og fløyet til Ullevål sykehus, sier operasjonsleder i Nordre Buskerud politidistrikt, Ole Kristian Nerby, til Dagbladet.

Tilstanden til den skadede personen er foreløpig ukjent.

Like før klokka 08.00 kunne ikke politiet gå ut med verken kjønn eller alder på noen av de invovlerte.

Ulykken skjedde på riksvei sju like ved Torpomoen.

- Vi vet ikke så mye mer ennå, men det jeg kan si er at det er en bil som er registrert i Litauen og en norskregistrert bil som er involvert i ulykken, sier Nerby.

Politiet jobbet på stedet sammen med ulykkesgruppa fra Statens vegvesen fram i mange timer, men melder klokka 09.20 at veien igjen er åpen for trafikk.

- Vi jobber med å identifsere de involverte og varsle pårørende, sier Thov Thorsrud ved operasjonssentralen i Nordre Buskerud politidistrikt til Dagbladet like før 08.00.

Dagbladet kommer tilbake med mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer