Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre pågrepet etter at 19 år gamle Tova forsvant i Sverige

Kvinnen er fortsatt savnet.

SAVNET: Svensk politi har gått ut med bilde av den savnede 19-åringen, Tova Moberg. Foto: Politiet
SAVNET: Svensk politi har gått ut med bilde av den savnede 19-åringen, Tova Moberg. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I Sverige er tre menn pågrepet, mistenkt for bortføring etter at en 19-åring forsvant i Norrland i helgen, melder svenske medier.

Kvinnen, 19 år gamle Tova Moberg, er fortsatt savnet.

- Vi søker fortsatt etter jenta, sier pressetalsperson for polisen i Gävleborg, Mikael Hedström til Expressen.

Moberg, som kommer fra et tettsted Hälsingland, har vært savnet siden lørdag kveld, opplyser svensk politi. Hun ble sist sett i 21.30-tida, ifølge politiet.

Aftonbladet skriver at de tre mennene ble pågrepet mandag morgen. De er mistenkt for bortføring, opplyser politiet i Gävleborgs län til TT. Expresssen skriver at alle tre er i 20-årsalderen. De ble pågrepet etter et avhør.

- I løpet av natta framkom det opplysninger i etterforskningen som gjorde at politiet kontaktet jourhavende og informerte vedkommende om omstendighetene, sier pressetalsperson Mikael Hedström ifølge Aftonbladet.

Politiet er tilbakeholden med å gi opplysninger i saken, men har etterlyst kvinnen i samråd med hennes familie, skriver NTB.

(Dagbadet/NTB)