Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre pågrepet etter knivstikking i Fredrikstad

20-åring stukket i brystregionen, tilstanden ukjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 21-åring er sendt til Sykehuset Østfold Fredrikstad etter at han havnet i håndgemeng med tre gutter i Nygaards gate i Fredrikstad ved 03.30-tiden i natt.

Offeret var sammen med en kamerat da krangelen startet, og situasjonen endte med at han ble stukket med kniv i brystregionen. Foranledningen for angrepet er uvisst, og de tre skal ikke ha kjent offeret fra før.

21-åringen ble i natt operert for skadene på sykehuset i Fredrikstad, og tilstanden karakteriseres som alvorlig, men stabil. Han ligger nå til observasjon ved sykehuset Østfold Fredrikstad.

- Vi har pågrepet tre personer mellom 16 og 20 år, og vi er ganske sikre på at de er gjerningsmennene. Pågripelsen skjedde udramatisk like i nærheten umiddelbart etterpå, sier operasjonsleder Trond Puck ved Østfold politidistrikt.

Politiet fant en blodig kniv på en av guttene, og valgte da å sette dem i arresten. De tre skal avhøres utover formiddagen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling