Tre pågrepet etter mistenkelig dødsfall i Ålesund

Mann funnet død etter brann.

TRE PÅGREPET:  Tre personer er pågrepet og siktet etter at en mann ble funnet død i Ålesund i dag. Her tauer politiet inn en bil i forbindelse med pågripelsen. Foto: Fridgeir Walderhaug
TRE PÅGREPET: Tre personer er pågrepet og siktet etter at en mann ble funnet død i Ålesund i dag. Her tauer politiet inn en bil i forbindelse med pågripelsen. Foto: Fridgeir Walderhaug Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅLESUND /OSLO (Dagbladet): Politiet har pågrepet tre personer i en væpnet aksjon i Ålesund. Pågripelsen har sammenheng med funnet av en død person i en leilighet i Spjelkavik i Ålesund tidligere i dag.

- Politiet bekrefter tirsdag kl 20.15 at er tre personer pågrepet og har status som siktet, i forbindelse med at en mann ble funnet død i en leilighet i Spjelkavik tidligere i dag, sier politiinspektør Unni Moen Vikebakk i en pressemelding.  - Etterforskningen pågår for fullt og er i en tidlig fase. Det foregår faktainnsamling, teknisk og taktisk etterforskning. Det er satt inn store ressurser i denne saken, sier hun videre.

Det var brannvesenet som fant den døde personen da de rykket ut på melding om en brann cirka klokka 15.40.

- De rykket ut til melding om røykutvikling fra en leilighet. Brannen fikk de kontroll på i løpet av noen få minutter. Da de søkte gjennom leiligheten fant de en død person. På grunn av omstendighetene på stedet anser vi dette som et mistenkelig dødsfall, sier operasjonsleder Arild Reite i Sunnmøre politidistrikt.

Politiet ba som om tips om to-tre personer som ble sett løpende fra leiligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer