PÅGREP TRE PERSONER: Bilen som ble brukt i ranene ble oppdaget i Trondheimsveien bare et kvarters tid etter det siste ranet. Politiet pågrep tre personer på stedet. Foto: LISE RAFAELSEN/DAGBLADET
PÅGREP TRE PERSONER: Bilen som ble brukt i ranene ble oppdaget i Trondheimsveien bare et kvarters tid etter det siste ranet. Politiet pågrep tre personer på stedet. Foto: LISE RAFAELSEN/DAGBLADETVis mer

Tre pågrepet etter væpnet ran mot to velvære-sentre

Brukte våpen og pepperspray.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et massasjeinstitutt ble først ranet i Konghellegata i 10.20-tiden lørdag formiddag, før meldingen om nok et ran tikket inn til Oslo-politiet en times tid senere, skriver NTB. Da var det en lignende forretning i Bogstadveien som ble ranet.

- På det første stedet skal det ha blitt truet med det som kan være et skytevåpen. På det andre stedet skal det ha blitt brukt pepperspray, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo-politiet til Dagbladet.

Slått i hodet På begge stedene er det kvinnelige ansatte som er blitt slått i hodet, skriver NTB.  Meldingen politiet har fått inn sier at de er blitt banket opp, men det skal ikke være alvorlige skader, sier Solberg.

Klokken 11.33 sendte Oslopoliet ut en melding om at de to butikkene var ranet. Politiet etterlyste da en svart Mercedes-Benz med registreringsnummeret. Tretten minutter senere hadde politiet pågrepet bilen på en Esso-stasjon i Trondheimsveien.

- Vi pågrep tre personer på stedet. Vi bilen ble det funnet tyvegods fra begge stedene som ble ranet. Etter all sannsynlighet er det de tre gjerningsmennene fra de to ranene, sier Solberg til Dagbladet.