Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre pågrepet for knivdrap

Politiet har pågrepet tre personer i forbindelse med drapet av en 66 år gammel mann natt til i dag i Holmestrand i Vestfold.. De tre er i nær familie med mannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

-Vi fikk melding om slagsmål og husbråk i en privatbolig i byen ved 2-tiden natt til søndag. Da politiet kom til stedet, fant vi en skadd person utenfor. Vedkommende var stukket med kniv og omkom før han nådde fram til sykehuset, sier konstituert politimester Hans Henrik Aske til NTB.

Tre pågrepet

Det befant seg flere personer i boligen, men det skal ikke ha pågått fest der. Politiet opplyste søndag ettermiddag at de tre pågrepne er i familie med den drepte 66-åringen.

- Vi kan bekrefte at alle de tre er i nær familie med den drepte. Vi iverksetter avhør av de tre snarest, opplyser vaktsjef Tor Engelstad ved politiet i Nord-Jarlsberg til VG.

Ber Kripos om bistand

Nord-Jarlsberg har bedt Kripos om bistand til den tekniske etterforsnkingen av drapet. Kripos vil trolig dra til Holmestrand i løpet av formiddagen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media