TRIPPELDRAP: De tre personene som ble funnet døde ble drept, opplyser politiets pressetalsmann. Foto: Robin Aron/GT
TRIPPELDRAP: De tre personene som ble funnet døde ble drept, opplyser politiets pressetalsmann. Foto: Robin Aron/GTVis mer

Tre personer funnet døde utendørs i Sverige

- Ble drept, bekrefter politet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

SISTE: I formiddag stormet rundt 15 personer politiets avsperringer rundt åstedet i Uddevalla i Sverige hvor tre personer ble funnet døde. Politiet måtte bruke batonger og hunder for å stoppe dem, ifølge nyhetsbyrået TTs reporter på stedet.

De tre personene ble lørdag morgen funnet døde i Uddevalla i Sverige. Politiet bekrefter like etter klokka 11.00 lørdag formiddag at de etterforsker saken som et trippeldrap.

De tre personene ble funnet i et område nord for Uddevalla sykehus. De er foreløpig ikke identifisert, men det er både kvinner og menn blant de døde, sier politiet til Aftonbladet.

- En person er funnet i død i en bil, og to andre er funnet døde i nærheten av bilen, sier pressetalsmann Christer Fuxborg ved politiet i Västra Götaland til Expressen.

Det er omstendighetene som gjør at politiet mistenker drap. Ifølge Aftonbladets opplysninger skal personene ha blitt skutt. Dette er ikke bekreftet av politiet.

FUNNET I BIL: En av de døde ble funnet i en bil, ifølge politiet. Foto: Robin Aron/GT
FUNNET I BIL: En av de døde ble funnet i en bil, ifølge politiet. Foto: Robin Aron/GT Vis mer

- Min kone hørte et smell ved 5-tida i dag morges. Hun trodde det var kinaputter, så hun gikk og la seg igjen, sier et vitne som bor i nabolaget til Aftonbladet.

Vitnet opplyser at en person ble funnet død i en bil som står i området.

- En lå i baksetet på bilen og de to andre lå på gata, sier vitnet.

(Dagbladet kommer tilbake med mer)

ETTERFORSKER SOM DRAP: Politiet bekrefter lørdag formiddag at de etterforsker saken som et trippeldrap. Foto: Robin Aron/GT
ETTERFORSKER SOM DRAP: Politiet bekrefter lørdag formiddag at de etterforsker saken som et trippeldrap. Foto: Robin Aron/GT Vis mer