Tre personer innlagt med GHB-overdose i Voss

Tre personer, den yngste av dem ei jente på 17 år, ble i natt lagt inn på sykehus i Voss etter overdose.

PÅ SYKEHUS:  Tre personer på  17, 18 og 23 år er innlagt på sykehus etter overdose med det narkotiske stoffet GHB. Kart: Google Maps
PÅ SYKEHUS: Tre personer på 17, 18 og 23 år er innlagt på sykehus etter overdose med det narkotiske stoffet GHB. Kart: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er ikke kjent om det farlige narkotiske stoffet GHB er det samme stoffet som har tatt livet av flere personer i Grenland.

- Situasjonen er at tre unge personer på 17, 18 og 23 år har tatt en overdose med GHB. Vi vet ikke eksakt hva slags stoff dette er, om dette er det samme stoffet som har tatt livet av andre personer den siste tiden, sier operasjonsleder Ronny Lentføhr i Hordaland politidistrikt til NTB.

Alle de tre personene ble lagt inn på sykehus i Voss etter å ha tatt overdoser natt til onsdag. De to yngste, en gutt på 18 og ei jente på 17 år, tilhører begge en ungdomsinstitusjon på Voss.

De hadde stukket av fra institusjonen og ble funnet bevisstløse på forskjellige adresser.

- I det ene øyeblikket virker det som de er oppegående, så rabler det fullstendig for dem. De er helt hinsides, man får ikke kontakt, de er bevisstløse, sier Lentføhr.

Politiet fikk melding om at 17- og 18-åringen hadde stukket av fra ungdomsinstitusjonen like før klokka 23 tirsdag kveld.

Tilstanden til de tre var natt til onsdag ikke kjent.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer