Tre personer knivstukket i Oslo

Masseslagsmål med 30 personer ved Vestli skole.

SLAGSMÅL:  Nødetatene på plass der flere personer skal være knivstukket under et slagsmål på Vestli i Oslo. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SLAGSMÅL: Nødetatene på plass der flere personer skal være knivstukket under et slagsmål på Vestli i Oslo. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Oslo-politiet melder om et masseslagsmål på Vestli søndag kveld. Tre personer skal være knivstukket. Politi og ambulanse er på stedet.

- Vi fikk melding om et masseslagsmål med rundt 30 personer i området rundt Vestli skole. Det er tre som er knivstukket, med ukjent skadeomfang. Vi er her med mange politienheter og søker etter folk som har stukket fra stedet. Vi har anholdt flere personer, men vet foreløpig ikke hvem de er, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli til Dagbladet.

Politiet sier til NRK at de fleste av personene er mellom 18 og 20 år.


Da Dagbladet pratet med krimvakta mandag morgen hadde de fremdeles ikke lokalisert noen tredje person.

- Vi har forsøkt å finne ut om en tredjemann er involvert og skadet. Det har vi ikke klart å finne ut av. Stovner etterforskning får saken på morgenkvisten og vil prøve å få avhørt de vi har vært i kontakt med for å finne ut hva som har skjedd, sier vaktleder Thomas Enger.

Han har ikke kjennskap til at noen personer er anholdt i saken mandag morgen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer