FUNNET I CAMPINGVOGN: Den døde polakken ble funnet død i denne campingvogna på Bogstad camping. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIX
FUNNET I CAMPINGVOGN: Den døde polakken ble funnet død i denne campingvogna på Bogstad camping. Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN/SCANPIXVis mer

Tre personer løslatt etter dødsfall i Oslo

Neppe skjedd noe kriminelt, mener politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet løslot torsdag kveld tre personer som ble innbrakt etter at en polsk statsborger tidligere på dagen ble funnet død på Bogstad camping i Oslo.

Polakken ble funnet død i en campingvogn. Politiet anså saken som mistenkelig, men antydet at det neppe hadde skjedd noe kriminelt.

Tre personer ble innbrakt til avhør. De er også fra Polen.

- De tre personene som ble siktet i forbindelse med det mistenkelige dødsfallet, er avhørt. Det er også avhørt flere vitner, opplyser pressesjef Unni Turid Grøndal i Oslo politidistrikt.

De tre siktede ble torsdag kveld dimittert.

Politiet hadde inntil torsdag kveld ingen holdepunkter for at det har skjedd noe straffbart, men dødsårsaken er ukjent og politiet avventer derfor en obduksjonsrapport som skal være klar fredag.

Naboer på campingplassen sier til VG Nett at det var fest der natt til torsdag. De tre som er innbrakt, skal ha festet sammen med avdøde. Det var de tre som tilkalte ambulanse, og deretter varslet ambulansepersonellet politiet.

(NTB)