Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre personer omkom i frontkollisjon ved Jølster

To personbiler har frontkollidert på E39 mellom Gloppen og Jølster i Sogn og Fjordane.

TRE DØDE:  Tre personer mistet livet og to ble skadd i en møteulykke i Våtedalen i Sogn og Fjordande i dag. Foto: Jon Sigve Sundnes
TRE DØDE: Tre personer mistet livet og to ble skadd i en møteulykke i Våtedalen i Sogn og Fjordande i dag. Foto: Jon Sigve Sundnes Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To personbiler har frontkollidert på E39 i Våtedalen i Jølster i Sogn og Fjordane. Fem personer er involvert i ulykken.

-Av de fem som var involvert i ulykken, har tre mistet livet. De to andre er skadd. De er sendt til sykehus i luftambulanse, opplyser operasjonsleder Jørn-Lasse Refsnes til Dagbladet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 13.18.

Alle nødetatene har rykket ut til ulykkesstedet.

-  Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent. Vi etterforsker nå for å få klarhet i hva som er skjedd og vegvesenets ulykkesgruppe er på vei til stedet, opplyser Refsnes.

Ulykke skjedde i en 80-sone ved en rasteplass i Våtedalen. Det var to personbiler som kolliderte.

Politiet har stengt veien.

- Veien vil være stengt en god stund framover, opplyser operasjonsleder.

Ulykken er den andre dødsulykken i dag. I en ulykke i Fet i Akershus som ble meldt til politiet klokka 12 i dag, mistet to personer livet.
Rett før ulykken hadde politiet advart mot glatte veier. I Agder en en kvinne kritisk skadd etter en utforkjørsel ved Bjelland.