Tre personer omkommet i brann

Far og sønn reddet seg ut. Kone, datter og bestemor omkom i brann ved Hønefoss.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tre personer er funnet omkommet, og to personer er sendt til sykehus etter at det i natt oppsto brann i ei hytte på Ask utenfor Hønefoss.

- Vi fikk melding om brannen 02.11 i natt, og redningsmannen var på stedet ti minutter senere, sa politistasjonssjef Kjell Magne Tvenge under en pressekonferanse klokken 11.00.

Det var faren i familien (42 ) som varslet naboen om brannen. Han hadde klart å redde ut sin ni år gamle sønn.

De tre som er funnet døde er kona (38), datteren (6) og bestemoren (74) til den skadde mannen.

Mannen fikk alvorlige skader på hode, ansikt og bryst, antakelig da han forsøkte å redde resten av familien ut av huset. Faren er sendt til Ullevål sentralsykehus for behandling, sønnen har bare fått lettere skader.

- Vi har ikke en oversikt over grunnen til brannen, men vi kommer til å fortsette med tekniske undersøkelser og vitneavhør, sa politiet.

Ifølge Ringerikes Blad har faren alvorlige brann- og røykskader, mens sønnen er kjørt til Ringerike sykehus med lettere skader.

Politiet har bedt om bistand fra Kripos i etterforskningen av brannen.

FAR OG SØNN OVERLEVDE: Det var faren i familien (42 ) som varslet naboen om brannen. Han hadde klart å redde ut sin ni år gamle sønn. De tre som er funnet døde er kona (38), datteren (6) og bestemoren (74) til den skadde mannen. Foto: ARNE TVERVAAG
FAR OG SØNN OVERLEVDE: Det var faren i familien (42 ) som varslet naboen om brannen. Han hadde klart å redde ut sin ni år gamle sønn. De tre som er funnet døde er kona (38), datteren (6) og bestemoren (74) til den skadde mannen. Foto: ARNE TVERVAAG Vis mer

Hytta brant helt ned til grunnen, og åstedsundersøkelser starter så snart det er mulig. Politiet gjennomfører nå avhør av vitner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer