Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre personer ranet med pistol i Sarpsborg

Seks personer er pågrepet for ranet, den yngste av dem er bare 15 år gammel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer ble ranet med en pistol på åpen gate i Sarpsborg i Østfold natt til søndag. Seks personer er pågrepet for ranet, den yngste av dem er bare 15 år gammel.

 - En av dem trakk fram et håndvåpen, en pistol, og de tre ble fraranet verdier og andre gjenstander. Ranerne løp deretter fra stedet, forteller politistasjonssjef Tommy Brøske i Sarpsborg til NRK.

De tre var på vei hjem fra byen da de ble ranet like før klokka tre natt til søndag. Omtrent en time senere pågrep politiet seks personer i alderen 15 til 23 år i en bolig ikke langt fra stedet. De er alle fra Sarpsborg og Fredrikstad, og noen av dem er kjent for lignende forhold tidligere.

- Vi mener vi har sikret oss ransutbyttet og våpenet som ble brukt under ranet. Dette er stygge saker, og vi snakker om et ungdomsmiljø som er veldig utfordrende. Både politiet og Sarpsborg kommune har jobbet mot dette miljøet i lang tid, sier Brøske.

(NTB)