Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre personer siktet for dødsvold på julebord

En mann i 40-åra døde etter håndgemeng.

JULEBORD: Julebordet ble arrangert ved Arbeideren på Hadsel. Foto: Helge Korneliussen
JULEBORD: Julebordet ble arrangert ved Arbeideren på Hadsel. Foto: Helge Korneliussen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  I forbindelse med et julebord på Melbu i Hadsel kommune ble politiet tilkalt for å fjerne en beruset og uønsket mann i 40-åra. Da politiet kom til stedet var mannen livløs, opplyser Midtre Hålogaland politidistrikt.

- Før politiets ankomst hadde det vært håndgemeng mellom mannen og festdeltakerne. Helsepersonell var raskt på stedet og forsøkte gjenoppliving, men mannen ble erklært død, opplyser politiet.

Tre personer er siktet i saken.

- De tre er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Bakgrunnen for siktelsene er opplysninger politiet fikk da de kom til stedet, sier politiadvokat Mona Madsen til Dagbladet.

Avdøde skal ikke ha vært en del av julebordet, men kom til stedet, opplyser Madsen.

- Det ble bråk av en eller annen art, og politiet ble tilkalt fordi mannen var ønsket fjernet. Da vi kom til stedet var han livløs, sier Madsen.

Mannen er begjært obdusert.

SPERRET AV: Politiet har sperret av lokalet etter dødsfallet. Foto: Helge Korneliussen
SPERRET AV: Politiet har sperret av lokalet etter dødsfallet. Foto: Helge Korneliussen Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling