Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre personer skadd i kollisjon

Et tysk ektepar og en norsk mann ble skadd da en bobil og en personbil frontkolliderte i Lærdalstunnelen i Sogn og Fjordane torsdag kveld. Alle tre satt fastklemt i kjøretøyene etter ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre personene, to personer i 50-årene og én i 60-årene, ble sittende fastklemt i kjøretøyene etter kollisjonen.

– De satt fast i en halvtime til tre kvarter, sier operasjonsleder Wenke Hope i Sogn og Fjordane politidistrikt til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

To av personene ble sendt til Haukeland universitetssykehus, mens den tredje ble sendt til sykehuset i Lærdal. Hope vet ikke hvor alvorlige skader de pådro seg, men har grunn til å tro at ingen av dem var livstruende skadd.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 18.27. Tunnelen var stengt i tre timer etter ulykken.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling