Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre personer skutt i kirke i Alabama. Pastor og spedbarn blant skadde

Én person pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet har pågrepet og siktet en person for drapsforsøk på tre personer i en kirke i delstaten Alabama i det sørøstlige USA.
 
Blant de skadde er et spedbarn, en pastor og en kvinne, opplyser myndighetene i delstaten. Påtalemyndigheten i Dallas County, Michael Jackson, sier at den mistenkte ble arrestert etter skytingen i en Kirke i East Selma, Alabama. 

Jackson sier at skytingen ikke var rasistisk motivert, men oppsto etter en krangel mellom den mistenkte og den skadde kvinnen.

Dette er den andre kirkeskytingen i sørstatene i USA på kort tid. I juni ble Dylann Roof tiltalt for å ha drept ni svarte kirkegjengere mens de ba i en kirke i Charleston i Sør-Carolina i USA. 

Påtalemyndigheten har lagt ned påstand om dødstraff for terroristen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling