Tre personer skutt i Sandefjord

Én person skal være skutt i hodet.

SKUTT:  En person blir tatt hånd om av ambulansepesonell etter at tre personer ble skutt i Badeparken i Sandefjord fredag formiddag.
Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
SKUTT: En person blir tatt hånd om av ambulansepesonell etter at tre personer ble skutt i Badeparken i Sandefjord fredag formiddag. Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Operasjonssentralen ved Vestfold politidistrikt fikk klokka 10.45 i dag melding om at tre personer er skutt i Badeparken i Sandefjord.

Gjerningsmannen er fortsatt på frifot, og bevæpnede politifolk jakter på mannen i og rundt Sandefjord. En kvinne er skutt i hodet, og en mann ble skutt i ryggen. Begge er fraktet til Ullevål universitetssykehus og tilstanden deres er kritisk.

- Ikke tilfeldige ofre I tillegg ble en mann skutt i brystet. Han ble sendt til Sykehuset i Vestfold, og tilstanden er stabil.

- Politiet har grunn til å tro at personene som tidligere i dag ble skutt i Sandefjord ikke var tilfeldige ofre, opplyser Vestfold politidistrikt i en pressemelding.   En mann med hund skal ifølge Sandefjords blad ha kommet ned til personer som satt i Badeparken. Det skal deretter ha oppstått en krangel, og mannen ble bedt om å gå. Mannen skal så reist hjem, hentet kaliber .22 revolver og skutt tre personer i parken.

Skuddene falt bare et steinkast fra politihuset i en park ved siden av politihuset.

Det flyr helikopter over området og flere av politiets teknikere jobber på åstedet. Skuddene falt ved noen benker i en liten skulpturpark ute på en slette omgitt av trær og mange centimeter snø.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer