Tre personer stukket ned i Oslo sentrum

På forskjellige steder. Mann (36) pågrepet og innlagt på psykiatrisk sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Flere tilfeldige personer ble knivstukket i Oslo sentrum sent i går kveld i og rundt Brugata.

Gjerningsmannen er en 36 år gammel mann fra Somalia, som ble pågrepet i et parkeringshus i nabolaget. Politiet opplyser i morges at han er innlagt på psykiatrisk sykehus.

- Han er godt kjent av politiet fra før i forbindelse med vold, narkotika og bråk, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt til NTB.

- Tre ble skadd, men han forsøkte å skade fem personer, opplyser vaktleder Anne Marie Kollhus ved sentralvakten i Oslo politidistrikt til NTB i morges.

- Det vi har oversikt over nå er at tre personer har blitt knivstukket på forskjellige steder i nærheten av Brugata. Alt tyder på at det er samme gjerningsmann. Vi har pågrepet en person i forbindelse med dette, sier vaktleder Ole Petter Jacobsen ved sentralvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

- Angrep tilfeldige

Ifølge politiets innsatsleder Lasse Alver på et av åstedene i Brugata i Oslo sentrum, skal gjerningsmannen ha angrepet tilfeldige ofre.

Først skal han ha stukket en kvinne i halsen utenfor restauranten To kokker i Brugata. Deretter løp mannen videre og forsøkte å stikke en annen kvinne i halsen i Storgata.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer