Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre personer til sykehus etter eksplosjon i båt

I Brettesnes i Lofoten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre personer er fløyet til Nordlandssykehuset i Bodø etter det som skal ha vært en eksplosjon på en båt i Brettesnes i Lofoten, melder TV2. Flere har fått brannskader, melder de videre. Ytterligere to personer er skadd, men får behandling på stedet, melder politiet til Dagbladet.

- Vi fikk melding om at det var brann i en båt litt før 10.30. Beskjeden var at alt var under kontroll og at den ble slept til land. En time og et kvarter seinere fikk vi beskjed om at det var eksplosjon i en båt i samme område, sier operasjonsleder Kåre Munkvold i Nordland politidistrikt.

Da var meldingene at seks personer var i båten. TV2 melder at flere personer hadde brannskader.

- Det vet ikke jeg noe om. Men tre personer er fløyet med helikopter til sykehuset i Bodø, sier Munkvold.

Politiet antar at de to hendelsene skjedde med en og samme båt: At den først tok fyr, ble dratt inn til kai, før den seinere eksploderte. Da med seks personer ombord.

- Hendelsesforløpet er ikke klart, og er noe vi undersøker nærmere. Men alt tyder på at det er en og samme båt. Nå gjenstår det bare å se hva som har skjedd, og hvordan, sier Munkvold.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!