Tre prostituerte funnet drept - politiet frykter seriemorder

- Vi ønsker å advare alle prostituerte, sier politiet.

POLITIMESTER: James Craig sier politiet mener de står overfor en seriemorder på frifot i Detroit. Foto: AP / NTB Scanpix
POLITIMESTER: James Craig sier politiet mener de står overfor en seriemorder på frifot i Detroit. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Detroit har satt i gang en omfattende etterforskning, etter mistanke om at en seriemorder går løs i bilmetropolen. Den tredje i rekken av prostituerte som er funnet voldtatt og drept, ble oppdaget onsdag. Kvinnen ble funnet død i et fraflyttet hus, skriver The Guardian.

To av de tre ofrene skal ifølge avisa være tidlig i 50-åra. Politimester James Craig setter drapene, som har pågått siden Nancy Harrison ble funnet død 19. mars, i sammenheng med hverandre.

Ingen mistenkte

- Vi tror det er snakk om en seriemorder og voldtektsmann, og vi ønsker å advare alle prostituerte, spesielt de som jobber i fraflyttede hus, sier Craig.

Politimesteren forteller at at det første drapet i begynnelsen framstod som et overdosedødsfall. Teorien ble imidlertid endret etter medisinske undersøkelser, og politiet slo fast at de trolig sto overfor et drap.

Da det andre offeret, 53 år gamle Trevesene Ellis, ble funnet død 24. mai, endret mistanken seg til en omfattende drapssak styrket. Craig ønsker på nåværende tidspunkt ikke å gå inn på hvilke detaljer som gjør at de setter drapene i sammenheng, men det skal blant annet være likheter knyttet til måten kvinnene er drept på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer