SLIK STOPPET DESPERADOEN: En Mercedes med to unge menn sto for en rekke små-ulykker og bekymringsmeldinger da de kjørte fra Agder til Telemark. Råkjøringen endte med en kollisjon på E18 ved Steinbrekka i Porsgrunn. Foto: Lasse Ljung
SLIK STOPPET DESPERADOEN: En Mercedes med to unge menn sto for en rekke små-ulykker og bekymringsmeldinger da de kjørte fra Agder til Telemark. Råkjøringen endte med en kollisjon på E18 ved Steinbrekka i Porsgrunn. Foto: Lasse LjungVis mer

Tre skadd da råkjører krasjet i Porsgrunn

En av råkjørerne satte seg i motverge etter ulykken og knuste rute i en politibil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En Mercedes med to unge menn i 20-åra sto for en rekke små-ulykker og bekymringsmeldinger da de kjørte fra Agder til Telemark. Råkjøringen endte med en kollisjon på E18 ved Steinbrekka i Porsgrunn.

- Vi hadde allerede rettet vår oppmerksomhet til bilen. Vi fikk meldinger om at de kjørte forbi biler både på høyre og venstre side, men vi har foreløpig ikke detaljer om de har vært borti andre biler, sier operasjonsleder Karl Jørgensen i Telemark politidistrikt til Dagbladet.

Skadestedsleder Sigbjørn Hansen bekrefter overfor Dagbladet at Mercedesen har vært involvert i flere episoder helt fra Agder til Telemark.

- Vi fikk flere meldinger om en grå Mercedes som kjørte uforsvarlig fort. Denne kolliderte senere med en annen bil, og to personer ble skadd. Det var to personer i Mercedesen, og den ene er kjørt til sykehus med ikke alvorlige skader. Den andre er pågrepet og på vei inn i avhør, sier operasjonsleder Jørgensen.

- Det var også to skadde i den andre bilen de kolliderte med. Skadeomfanget er også ukjent i denne ulykka, sier Jørgensen videre.

Den andre, som ble pågrepet av politiet, skal ha vært sjåføren og satte seg i motverge da politiet kom.

- Han har knust ei rute i en politibil, sier opersjonsleder Jørgensen.

Den andre mannen i Mercedesen er vanskelig å ha med å gjøre på sykehuset, og politiet er tilstede for å sørge for sikkerheten.