TRE SKADD: Tre personer ble skadd etter denne trafikkulykken på Mosseveien i Oslo. To av de skadde er barn, og er sendt til sykehus. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
TRE SKADD: Tre personer ble skadd etter denne trafikkulykken på Mosseveien i Oslo. To av de skadde er barn, og er sendt til sykehus. Foto: Tipser.no/Daniel D. LaabakVis mer

Tre skadd etter frontkollisjon i Oslo

To av de skadde er barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det har vært en frontkollisjon i Mosseveien i Oslo ved avkjøringa til Ulvøya. Tre personer er skadd.

- Vi kom akkurat til stedet. Det er snakk om at det er to barn som er skadd, jeg kjenner foreløpig ikke alder eller detaljer. Det blir nok en del trafikale utfordringer på stedet, sa operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Sven Martin Ege til Dagbladet like etter ulykka, som skjedde like etter klokka 11 i formiddag.

Politiet melder på Twitter at det var en frontkollisjon personbil mot personbil. Tre personer ble skadd. De to barna som var involvert i ulykka blir kjørt til sykehus, de skal ikke være alvorlig skadd.

Like før klokka tolv i ettermiddag forlot politiet ulykkesstedet, og veien ble igjen åpnet for trafikk. Politiet opplyser at de oppretter sak etter ulykka.