Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre skadd etter politijakt

Kjørte i en garasje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Tre menn er kjørt til sykehus etter at en flukt fra politiet endte i en garasje ved Mosseveien utenfor Oslo natt til torsdag.

To 24 år gamle menn får intensivbehandling for bruddskader på Ullevål sykehus. Sykehuset opplyser at en av dem også har skader i hodet, og at omfanget av skadene er uavklart for begge.

Den tredje skadde ble sendt til Aker sykehus, og også for ham er skadeomfanget uavklart, ifølge politiet.

Utforkjøringen som endte i en garasje, skjedde ved 0045-tiden etter at en patrulje tok opp jakten på lastebilen i Skippergata i Oslo sentrum snaut ti minutter tidligere.

- Vi hadde fått tips om at personene i lastebilen var beruset. Men de nektet å stoppe for patruljen, og dermed ble det en forfølgelse, sier operasjonsleder Marianne Grinaker i Oslo politidistrikt til NTB.

Hun vil ikke opplyse om hvor høy hastigheten kan ha vært da ulykken skjedde, og hun kan heller ikke si noe om hvor stor avstand det da var mellom politiet og lastebilen.

- Spesialenheten for politisaker er rutinemessig varslet, sier Grinaker.

Det er på det rene at flere patruljer var involvert i jakten da utforkjøringen skjedde. Ingen fra politiet ble skadd.(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling