Tre skadet etter bilulykker i kveld

Flere til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En personbil havnet på taket på E6 i sydgående retning i Ås kommune ved 23-tiden i kveld. Den kvinnelige føreren kjørte ut av veien. Bilen snurret rundt og landet på taket.

Kvinnen ble sendt til sykehus i ambulanse med lettere skader. Hun var alene i bilen, og ingen flere kjøretøy var involvert i ulykken.

–Det var gode kjøreforhold og bart på veistrekningen, sa operasjonsleder Anders Oksvold i Follo politidistrikt til Dagbladet.no.

Etter det Dagbladet erfarer var det imidlertid svært glatt på flere veistrekninger i Østfold i kveld. I Ås kommune var det i tillegg tåkete og fuktig.

Front mot front

Ved Huseby i Fredrikstad ble ytterligere to kvinnelige bilførere lettere skadet. Personbilene de satt i frontkolliderte på riksvei 116 ved Huseby i Fredrikstad ved nitiden i går kveld.

Begge kvinnene var alene i bilene. Begge ble fraktet til sykehuset Østfold Fredrikstad i ambulanse etter ulykken.

Glatt veibane
–Det var glatt på stedet da ulykken skjedde, sier operasjonsleder Martin Nygårdsmoen ved Østfold politidistrikt, som ikke kunne si mer om årsaken til ulykken da Dagbladet.no snakket med ham.

KRASJ PÅ GLATTE VEIER: To personer ble skadet etter en frontkollisjon i Østfold i kveld. Foto: Frank Karlsen/Dagbladet
KRASJ PÅ GLATTE VEIER: To personer ble skadet etter en frontkollisjon i Østfold i kveld. Foto: Frank Karlsen/Dagbladet Vis mer


Riksvei 116 var stengt i en periode på grunn av ulykken, men ble åpnet igjen i 23-tiden. Den glatte veibanen i området ble saltet etter ulykken.

ENDTE PÅ TAKET: En kvinne ble skadd i Follo etter at bilen hun kjørte gikk rundt og endte på taket.