Tre skadet etter bilulykker i kveld

Flere til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): En personbil havnet på taket på E6 i sydgående retning i Ås kommune ved 23-tiden i kveld. Den kvinnelige føreren kjørte ut av veien. Bilen snurret rundt og landet på taket.

Kvinnen ble sendt til sykehus i ambulanse med lettere skader. Hun var alene i bilen, og ingen flere kjøretøy var involvert i ulykken.

–Det var gode kjøreforhold og bart på veistrekningen, sa operasjonsleder Anders Oksvold i Follo politidistrikt til Dagbladet.no.

Etter det Dagbladet erfarer var det imidlertid svært glatt på flere veistrekninger i Østfold i kveld. I Ås kommune var det i tillegg tåkete og fuktig.

Front mot front

Ved Huseby i Fredrikstad ble ytterligere to kvinnelige bilførere lettere skadet. Personbilene de satt i frontkolliderte på riksvei 116 ved Huseby i Fredrikstad ved nitiden i går kveld.

Begge kvinnene var alene i bilene. Begge ble fraktet til sykehuset Østfold Fredrikstad i ambulanse etter ulykken.

Glatt veibane –Det var glatt på stedet da ulykken skjedde, sier operasjonsleder Martin Nygårdsmoen ved Østfold politidistrikt, som ikke kunne si mer om årsaken til ulykken da Dagbladet.no snakket med ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer