Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre skadet i hyttekrangel - mann pågrepet for vold

En mann i 50-årene er siktet for grov kroppsskade mot en kvinne på Sjusjøen. De to og en kvinne i tenårene er brakt til sykehus.

- Det er veldig uavklart, sier operasjonsleder ved Politiet i Innlandet, Sidsel Svarstad, om hendelsesforløpet i en voldshendelse på Sjusjøen fredag ettermiddag.

Det politiet likevel vet er at en kvinne i femtiårene er flydd i helikopter til Ullevål, mens en kvinne sist i tenårene og en mann i 50-årene er kjørt med ambulanse til sykehus på Lillehammer.

Mannen er pågrepet og siktet for grov kroppsskade. Det er en nær relasjon mellom de tre, men Svarstad vil ikke utdype dette.

Hyttekrangel

- Vi fikk melding om at det pågikk krangling i en hytte, og da dro vi dit, forteller Svarstad.

Da de kom til stedet, fant politiet de tre personene skadet.

- Den ene av dem var inne og ute av bevissthet, forteller Svarstad.

«Politiet har igangsatt bred etterforskning og det vil bli gjennomført tekniske undersøkelser på stedet. Det vil bli forsøkt gjennomført avhør av de involverte så fort det lar seg gjøre. Politiet har ingen grunn til å tro at det er andre involverte i hendelsen enn de tre ovennevnte personene», heter det i en pressemelding fra politiet fredag kveld.

Skadeomfanget er ikke kjent. Politiet fikk meldingen klokka 1638. Tre ambulanser og flere politibiler har vært på stedet.

Hele Norges coronakart