Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Svenske drept i Spania

Tre svensker pågrepet for torturdrap i Spania

En svensk mann ble funnet død og en annen alvorlig skadd i nærheten av Malaga i Spania fredag, ifølge lokale medier. Tre andre svensker er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De tre ble pågrepet i en bil etter å ha avbestilt flyreisen hjem fra Malaga, og forsøkt å reise til Marokko, ifølge Aftonbladet.

Drapet skjedde på et område i byen Mijas ved Malaga sør i Spania. Naboer slo alarm da de hørte et skrik fra et hus ved 19-tida fredag. Da politiet kom til stedet, fant de to svenske menn i håndjern.

Ifølge politiet hadde de to blitt skutt og knivstukket, det sier politiet til den spanske avisa La Opinion de Malaga. En av mennene døde på stedet, og den andre ble brakt til sykehus. Ifølge avisa El Mundo ble mannen kidnappet og torturert.

La Opinion de Malaga skriver at spansk politi har pågrepet tre svenske menn som er mistenkt for drapet. Politiet fikk tak i mennene etter å ha vært i kontakt med svensk politi, og de ble pågrepet lørdag morgen, ni timer etter drapet.

Pågripelsen skjedde fordi politiet fikk identifisert den ene mannen, og hva slags kjøretøy de brukte. Mannen forsøkte å komme unna flere politikontroller, og avbestilte hjemreisen fra Malaga til Sverige. De pågrepne er 20, 24 og 27 år gamle. Mennene forsøkte mennene å fly til Marokko, men ble pågrepet i en bil i byen San Roque ved Gibraltar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!