Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre tatt etter masseslagsmål i Tromsø

Konflikt mellom to ungdomsgrupper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Tre ungdommer ble onsdag pågrepet etter et slagsmål mellom flere personer i Tromsø.

En langvarig konflikt mellom to grupper skal ligge bak slåsskampen. Det hele blusset opp onsdag da det oppsto en krangel på Tromstun skole mellom ungdommene. En tidligere elv ved skolen skal ha kommet med trusler mot en annen person.

Da elevene senere var på vei hjem, skal de ha blitt møtt av den tidligere eleven. Han hadde med seg medhjelpere, og skal ha vært bevæpnet med kniv, opplyser politiet til Nordlys.

Ingen skal ha blitt alvorlig skadd i slagsmålet. Politiet pågrep senere tre personer.

- De ble utpekt av vitner på stedet. Alle tre er mindreårige, sier operasjonsleder Bengt Giæver Johansen i Troms politidistrikt.

Et vitne sier til avisen at slåsskampen artet seg som et oppgjør mellom gjenger fra ulike skoler, og at det var 15-16 personer involvert.

Rektor Marianne Mo ved Tromstun skole sier hun vil ta opp saken med lærerne torsdag, slik at de kan snakke med elevene om det som har skjedd.(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling