Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre til sykehus etter båtulykke

Reddet i land av våkne naboer i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Beboer Svein Kjørsvik i Tømmerbakken på Eidsvågneset våknet av et kraftig smell i natt, da en båt med tre menn braste inn i et sjømerke .

- Ulykken skjedde rett utenfor huset mitt, sier Svein Kjørsvik til bt.no.

Han grabbet med seg en kraftig lommelykt og sprang ut for å se hva som sto på. Om lag 30 meter fra land lå to menn og klamret seg til båtvraket, mens en tredje mann hadde klart å svømme halvveis til land.

Midt i kaoset kom flere naboer ut til stranden, deriblant Helge Grindheim og Magnar Erik Øyhovden.

- Vi tre tok en av båtene som lå fortøyd der og dro vi ut i båt for å hente mennene opp av sjøen. Det var en tøff affære. To av dem blødde fra ansiktet, og de frøs skikkelig. Det var kaldt i sjøen, sier Kjørsvik til bt.no.

Han mener det er ufattelig at ingen av dem mistet bevisstheten eller druknet etter ulykken.

På land fikk de skipbrudne mennene ulltepper av hjelpsomme naboer. De fikk også komme inn og varme seg mens de ventet på ambulanse.

Mennene, som er 19, 23 og 30 år gamle, er alle fra Bergen.

Politiet antar at uhellet skyldtes feilnavigering, og har ingen mistanke om promille.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling