Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre timers vill jakt med helikopter på enhjørningsponni

- Hun gikk i ett med omgivelsene og var vanskelig å få tak i.

 HANKET INN:  Etter tre timers jakt ble den falske enhjørningen Juliette hanket inn av politioffiser Mark Consentino i Madera, California. Foto: Politiet i Madera
HANKET INN: Etter tre timers jakt ble den falske enhjørningen Juliette hanket inn av politioffiser Mark Consentino i Madera, California. Foto: Politiet i Madera Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdag rapporterte bilister i Madera Ranchos i California om et syn som var som tatt ut av et Brødrene Grimm-eventyr.

Da politiet kom fram til det avsidesliggende området, så de noe så ut til å være en liten hvit enhjørning som løp fram og tilbake langs veien.

LA Times skriver at fabeldyret, som viste seg å bestå av ponnien Juliette og et plasthorn, nå er tilbake hos eieren - dette etter en tre timer lang politijakt som inkluderte helikopter og hjelp fra forbipasserende.

- Med en gang så trodde jeg de som tipset oss var høye. Det var uvirkelig å høre at en enhjørning hadde dukket opp i Madera Ranchos, sa talsmann Josh McConnell i etterkant av politiaksjonen, ifølge LA Times.

Ponnien Juliette er, ifølge kanalen, en populær attraksjon ved bursdagsfester og fotoseanser, og det var i forbindelse med et slikt oppdrag shetlandsponnien forsvant.

Hesten slet seg først løs en gang rundt klokka 14.30 lokal tid, for så å bli innhentet av eier og fotograf Sandra Boos etter kort tid.

Tre timer senere kom imidlertid det meldinger om at hesten var løs igjen. Denne gangen på vei i retning av møtepunktet mellom to høyt trafikkerte motorveier.

- Hun ble helt vill og løp rundt omkring på et jorde med hvite blomster. Juliette er ikke så veldig høy, så hun gikk i et med omgivelsene og var vanskelig å få fatt i, sier Boos ifølge ABC News.

Eierfamilien meldte selv fra til politiet.

Ifølge politiet skal ingen ha blitt skadet i forbindelse med jakten på ponnien.

For Juliettes del endte dagen i stallen der hun vanligvis tilbringer dagene sine.

- Hun trenger en liten pause etter å ha vært en slem ponni, sier datteren til eieren Boos, ifølge Associated Press om hendelsen som førte til en streng advarsel fra politiet.

Sandra Boos ser noe mer alvorlig på saken.

- Jeg kommer til å fortsette å bruke henne i forbindelse med fotoseanser, men vi må finne ut om vi må endre på måten de blir arrangert på. Det er viktig at dette ikke skjer igjen, sier Boos.