Tre timers vill jakt med helikopter på enhjørningsponni

- Hun gikk i ett med omgivelsene og var vanskelig å få tak i.

HANKET INN:  Etter tre timers jakt ble den falske enhjørningen Juliette hanket inn av politioffiser Mark Consentino i Madera, California. Foto: Politiet i Madera
HANKET INN: Etter tre timers jakt ble den falske enhjørningen Juliette hanket inn av politioffiser Mark Consentino i Madera, California. Foto: Politiet i Madera Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag rapporterte bilister i Madera Ranchos i California om et syn som var som tatt ut av et Brødrene Grimm-eventyr.

Da politiet kom fram til det avsidesliggende området, så de noe så ut til å være en liten hvit enhjørning som løp fram og tilbake langs veien.

LA Times skriver at fabeldyret, som viste seg å bestå av ponnien Juliette og et plasthorn, nå er tilbake hos eieren - dette etter en tre timer lang politijakt som inkluderte helikopter og hjelp fra forbipasserende.

- Med en gang så trodde jeg de som tipset oss var høye. Det var uvirkelig å høre at en enhjørning hadde dukket opp i Madera Ranchos, sa talsmann Josh McConnell i etterkant av politiaksjonen, ifølge LA Times.

Ponnien Juliette er, ifølge kanalen, en populær attraksjon ved bursdagsfester og fotoseanser, og det var i forbindelse med et slikt oppdrag shetlandsponnien forsvant.

Hesten slet seg først løs en gang rundt klokka 14.30 lokal tid, for så å bli innhentet av eier og fotograf Sandra Boos etter kort tid.

Tre timer senere kom imidlertid det meldinger om at hesten var løs igjen. Denne gangen på vei i retning av møtepunktet mellom to høyt trafikkerte motorveier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer