Tre trafikkdrept

Begge førerne omkom i en frontkollisjon på E16 ved Hensmoen nord for Hønefoss i går kveld. Tre passasjerer i en av bilene ble skadd. Ved Narvik døde en 18-åring da han kjørte inn i en anleggsmaskin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To timer tidligere kjørte en bil av veien ved Hallingby, bare seks kilometer fra stedet der dødsulykken skjedde. En mann i 30-åra fra Bærum ble fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader etter utforkjøringen klokka 18.15 i går. To av de andre i ulykkesbilen ble brakt til Ringerike sykehus med lettere skader.

Front mot front

Klokka 20, knappe to timer etter den dramatiske utforkjøringen, fikk politiet melding om en ny alvorlig ulykke på E16. Denne gangen en front mot front-kollisjon ved Hensmoen, bare seks kilometer fra Hallingby.

- Begge førerne omkom i kollisjonen, den ene momentant, og den andre på vei til sykehuset. En av førerne var alene i bilen, mens det i den andre bilen var tre passasjerer. Alle passasjerene ble påført skader, sier Berg Jørgensen.

Drept mot maskin

I Bjerkvik, 30 km nord for Narvik, omkom en 18-åring momentant da han kjørte bilen sin inn i en parkert anleggsmaskin. Den stod parkert i en avkjørsel. Mannen var alene i bilen da ulykken skjedde. Politiet visste i går kveld ikke hvor mannen kommer fra, men det var på det rene at han ikke kommer fra Narvik.