Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre uker gammel baby angrepet av pitbull

Døde av skadene etter å ha blitt fraktet til sykehuset i Detroit.

ANGREP BABY: Politiet sier pitbullen ikke var aggressiv da den ble fraktet bort av politiet etter å ha angrepet en tre uker gammel baby. Foto: AP Photo/Detroit Free Press/Jarrad Henderson
ANGREP BABY: Politiet sier pitbullen ikke var aggressiv da den ble fraktet bort av politiet etter å ha angrepet en tre uker gammel baby. Foto: AP Photo/Detroit Free Press/Jarrad Henderson Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En tre uker gammel baby døde etter at den ble angrepet av en pitbull i Detroit tidligere denne uka.

Ulykken skjedde da en 24 år gammel mor lot sitt nyfødte barn ligge fastspent i et bilsete på gulvet da hun var på besøk hos noen venner. Hun hadde nettopp gitt babyen mat, og forlot barnet, uvitende om at hunden var løs i huset.

Da mora kom tilbake til babyen like etterpå, så hun at barnet var blitt angrepet av pitbullen. Babyen ble fraktet til sykehus i all hast, men døde av skadene.

Ingen personer er arrestert i forbindelse med den ulykksalige hendelsen. Saken etterforskes nå av politiet, som vil avgjøre om de vil ta ut siktelse.

- Dette ser ut til å være en tragisk ulykke, sier politioverbetjent Eren Stephens til CBS Detroit.

Hunden har trolig kommet seg inn gjennom bakdøra, etter at den var blitt matet utenfor huset.

Den var ikke aggressiv mot politibetjentene da de kom for å frakte den bort. Ifølge eierne har den to år gamle pitbullen heller ikke vist tegn på aggressivitet tidligere.