TRE DREPT: Tre ukrainske soldater ble drept og 27 skadd i nye kamper med pro-russiske separatister og ukrainske regjeringsstyrker, opplyser ukrainske myndigheter i dag. Dette bildet viser regjeringsstyrker ved et sjekkpunkt utenfor byen Slavjansk i går. Foto: EPA/ANASTASIA VLASOVA
TRE DREPT: Tre ukrainske soldater ble drept og 27 skadd i nye kamper med pro-russiske separatister og ukrainske regjeringsstyrker, opplyser ukrainske myndigheter i dag. Dette bildet viser regjeringsstyrker ved et sjekkpunkt utenfor byen Slavjansk i går. Foto: EPA/ANASTASIA VLASOVAVis mer

Tre ukrainske soldater drept i nye kamper i Øst-Ukraina

27 skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre ukrainske soldater skal ha blitt drept i nye kamper i Øst-Ukraina, og så mange som 27 har blitt skadd, opplyser ukrainske militærkilder til Reuters i dag.

Ukrainske regjeringsstyrker har de siste ukene fått et større overtak øst i Ukraina, og blant annet trakk de pro-russiske opprørerne seg ut av en av deres bastioner, Slavjansk.

Opprørerne har siden omgruppert seg lenger øst i Donetsk-regionen, men Ukraina har varslet i går at de vil bruke alle mulige krefter for å få overtak over separatistene.