Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre ungdommer drept da Audi pløyde inn i busstopp i London

Politiet ber om vitner etter den tragiske kollisjonen - mistenker ikke terror.

TRE DREPT: Britisk politi etterforsker nå hendelsen der tre ungdommer, antakelig rundt 16 år, ble drept av en bil som kjørte på dem ved denne Esso-stasjonen i Hayes i London. Skjermdump: Google Maps
TRE DREPT: Britisk politi etterforsker nå hendelsen der tre ungdommer, antakelig rundt 16 år, ble drept av en bil som kjørte på dem ved denne Esso-stasjonen i Hayes i London. Skjermdump: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 28 år gammel mann er pågrepet etter en tragisk påkjørsel i Hayes vest i London i går kveld.

Politiet rykket ut til et område like ved en Esso-bensinstasjon etter meldinger om en alvorlig trafikkulykke.

Døde på stedet

Ifølge britisk politi sto en gruppe tenåringer i nærheten av et busstopp da en svart Audi skal ha kollidert med dem.

Alle de tre døde på stedet, på tross av at helsepersonell på stedet forsøkte sitt beste. Alle de drepte er tenåringsgutter med antatt alder på 16, ifølge politiet.

- Dette er forferdelige omstendigheter som har ført til at tre unge mennesker har mistet livet. Jeg trenger at noen som har sett hva som skjedde kontakter politiet, sier etterforsker Jane Shaw i London-politiet i en pressemelding.

Hendelsen etterforskes ikke som terrorrelatert, men ber nå innstendig om informasjon om hva som skjedde før kollisjonen.

- Så du Audien før kollisjonen, eller da det skjedde. Jeg vil be om at du snakker med oss for å hjelpe i etterforskningen, sier hun.

- Må finne ut hva som skjedde

Ingen av de andre tenåringene som befant seg i nærheten av busstoppet ble skadd i hendelsen og ofrene er heller ikke formelt identifisert.

28-åringen som skal ha vært i bilen er i skrivende stund til behandling på sykehus, og vil bli pågrepet så fort han er skrevet ut.

- Vi må finne ut hva som skjedde og om det var noen andre i bilen, opplyser politiet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!