SPORLØST FORSVUNNET: 20 år gamle Abby Lynn Patterson er meldt savnet og har ikke blitt sett siden 5. september. Hun bor i den lille byen Lumberton i Nord- Carolina, en by der flere unge kvinner har blitt funnet drept de siste månedene. Foto: Lumberton Police Department / Facebook
SPORLØST FORSVUNNET: 20 år gamle Abby Lynn Patterson er meldt savnet og har ikke blitt sett siden 5. september. Hun bor i den lille byen Lumberton i Nord- Carolina, en by der flere unge kvinner har blitt funnet drept de siste månedene. Foto: Lumberton Police Department / FacebookVis mer

Tre unge kvinner har blitt funnet drept i den lille byen i år - nå er en fjerde forsvunnet

FBI er koblet inn i en mystisk drapsgåte i den lille byen Lumberton i Nord-Carolina.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre kvinner har så langt i år blitt funnet drept i den lille byen Lumberton i Nord -Carolina. Nå er en fjerde kvinne sporløst forsvunnet.

Abby Lynn Patterson forsvant fra hjemmet sitt 5. september, og har ikke vært sett siden. Nå er FBI koblet inn for å bistå politiet i etterforskningen.

Ikke den første

Tjue år gamle Abby er ikke den første unge kvinnen som sporløst har forsvunnet fra den lille byen i Nord-Carolina, som huser knappe 20 000 personer. Tidligere i år har tre unge kvinner blitt funnet drept i byen, uten at politiet har funnet ut hva som har skjedd.

- På det nåværende tidspunktet vet vi ikke om hendelsene henger sammen, sier Lumbertons politisjef Michael McNeill til Fox News.

- Vi trenger hjelp. Noen der ute har informasjon som vi trenger, sier han.

I april ble 32 år gamle Christina Bennet funnet død i et forlatt hus i Lumberton, og seinere samme dag ble 36 år gamle Rhonda Jones funnet død i en søppelkasse like i nærheten.

UTLOVER DUSØR: Abbys venner og familie utlover en dusør på 5000 dollar til den som kan gi informasjon som kan hjelpe dem å finne Abby. Foto: Lumberton Police Department / Facebook
UTLOVER DUSØR: Abbys venner og familie utlover en dusør på 5000 dollar til den som kan gi informasjon som kan hjelpe dem å finne Abby. Foto: Lumberton Police Department / Facebook Vis mer

Megan Oxendine ble intervjuet av en lokal radiostasjon etter funnet av Rhonda Jones:

- Jeg forstår ikke hvordan noen kan gjøre noe sånt mot noens barn, mor eller niese, sa hun den gangen til CBS.

Noen uker seinere ble 28 år gamle Megan Oxendine selv funnet drept noen hundre meter unna stedet Jones og Bennet ble funnet.

- Vi vet ikke om de tre dødsfallene er knyttet sammen, men vi ser på det, sa den lokale polititalsmannen Terry Parker i juni.

- Snakker sammen hver dag

Abby Pattersons mor, Samantha Lovette, sier til Fox News at hun ikke kan tenke seg at Abby har frivillig kuttet all kontakt med familien.

- Vi snakker eller tekster sammen hver dag. Da Abby ikke kom hjem etter en time, ringte jeg henne og ble sendt rett til telefonsvar.

Lovette beskriver sitt yngste barn som sprudlende og åpen til sinns.

- Hun elsker alle hun møter, og alle som møter henne elsker henne, sier hun.

Vet lite

Politiet har enda ikke funnet ut av dødsårsaken til noen av de tre drepte kvinnene, ifølge TV-kanalen CBS.