Tre voksne og et spedbarn drept i voldsom kollisjon i England

Kolliderte med bil som var på flukt fra politiet.

TOTALVRAK: Volkswagen Touranen de omkomne satt i, er fullstendig smadret etter sammenstøtet med Golfen. Foto: SWNS / NTB Scanpix
TOTALVRAK: Volkswagen Touranen de omkomne satt i, er fullstendig smadret etter sammenstøtet med Golfen. Foto: SWNS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fire personer, blant dem et spedbarn, ble drept i en voldsom kollisjon i den engelske byen Sheffield i går kveld. Bilen de satt i, kolliderte med en bil som like før hadde stukket av fra politiet, melder Sky News.

- Først og fremst går mine tanker til ofrenes familier, som har mistet sine kjære i denne forferdelig tragiske hendelsen, sier politiets etterforskningsleder Jude Ashmore i en pressemelding

Skulle svinge av

Ulykken skjedde noen kilometer øst for Sheffield sentrum like før klokka 20 lokal tid. En Volkswagen Touran med sju personer var i ferd med å svinge til høyre i et kryss da den ble truffet av en Volkswagen Golf i høy hastighet.

Politiet i South Yorkshire skriver i pressemeldingen at de omkomne er to menn på 35 og 50 år, en 41-årig kvinne og en gutt på 1 år. Tre andre personer i Touranen ble skadd - en 22-årig kvinne og ei 3-årig jente ligger på sykehus med livstruende skader, og ytterligere en kvinne har fått alvorlige skader.

I Golfen, som altså like før var blitt jaget av politiet, satt tre menn/gutter på 17, 18 og 23 år. De pådro seg lettere skader.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer