Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Treåring alvorlig skadd i mopedulykke i Stjørdal

Gutten satt på med søsteren da mopeden kolliderte med en bil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skatval (NTB): Politiet fikk melding om ulykken klokken 16. Onsdag kveld opplyste sykehuset at guttens tilstand er alvorlig, men stabil. Han er innlagt på intensivavdelingen.

- Mopeden ble påkjørt av en personbil som kom ut fra en parkeringsplass. Vi etterforsker saken, sier operasjonsleder Ulf Bertil Wiseth i Nord-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Wiseth påpeker at politiet har ikke tatt stilling til skyldspørsmålet. Det er ikke lov å ha passasjer på moped, og politiet mener det framstår som om at bilføreren ikke har overholdt vikeplikten.

Søsteren til treåringen er ifølge Trønder-Avisa 16 år gammel. Hun ble kjørt til legevakta for sjekk. Den kvinnelige bilisten kom uskadd fra sammenstøtet. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling