Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Treåring angrepet og bitt kraftig av hund

Opereres på Sørlandet sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En gutt (3) opereres på Sørlandet sykehus lørdag kveld etter å ha blitt angrepet og bitt kraftig i ansiktet av en hund i Grimstad.

Guttens mor opplyser til Agderposten at gutten har fått bitemerker på kinnet og at hud er flerret bort. Det kan se ut til at gutten også har blitt klort under haken.

Episoden skjedde rundt klokken 18 utenfor en kiosk i sentrum av Grimstad. Gutten gikk sammen med farmoren og søsteren sin etter å ha vært på teater.

- Etter forestillingen gikk de ned en trapp. Der sto det en hund. Den hoppet opp, og beit ham i kinnet, rett under øyet, forteller moren, som var utenbys da det skjedde. Hun vet ikke om barnet oppsøkte hunden eller ikke.

Tross skadene skal gutten etter forholdene ha vært ved godt mot etter angrepet, og han ville helst bare hjem.

Politiet opplyste tidligere lørdag kveld at farmoren som var med gutten, skal avhøres som vitne. Hundeeieren vil også bli avhørt og forholdet anmeldt. På bakgrunn av forklaringene vil politiet ta stilling til hva som skal skje videre med hunden.

(NTB)