Treåring funnet død - treåring avhøres

LONDON (Dagbladet): Et nytt mystisk barnedødsfall ryster nå britene. En treåring ble i helga funnet død i en vannpytt etter å ha lekt med en annen treåring og en 15-åring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Britene husker fortsatt det brutale mordet på toåringen James Bulger, som ble drept av to ti åringer for noen år siden nær Liverpool.

Den tre år gamle Louis Wedge ble funnet nær et jernbanespor mellom Tick Hill og Maltby i Yorkshire i nærheten av Sheffield. Det var ingenting som tydet på at han var blitt truffet av et tog. Politiet betrakter dødsfallet som mystisk.

Forsvant

Politiinspektør Roger Vickers opplyser at to barn, den ene en tre år gammel gutt og den andre en funksjonshemmet 15-årig jente, vil bli avhørt.
- Forhørene vil bli vanskelige fordi det ene barnet bare er tre år gammelt og den 15-årige jenta er psykisk utviklingshemmet, sier politiinspektøren. Ingen av barna er arrestert, men de er under tilsyn av barnevernsnemnda.

Louis forsvant ved 13-tida lørdag etter at han hadde hjulpet sin far med å bygge et gjerde. Familien lette etter ham i fem timer før han ble funnet nær en jernbanelinje.

Slagmerker

Politiet vil ikke si noe mer om dødsårsaken før likskuet er avsluttet, men de utelukker ikke at han kan ha druknet i dammen etter et fall.
Politiinspektøren forteller at gutten hadde slagmerker på kroppen, men disse slagene var ikke nok til å drepe ham.

Politiet utelukker ikke at brutal lek kan ha medvirket til dødsfallet, derfor vil de at barna skal avhøres.
I ENGLAND