Treåring funnet drept i konteiner

Major Harris (3) ble funnet drept etter å ha vært savnet siden 9. oktober. Moren hans ble funnet skutt og drept torsdag forrige uke.

FUNNET DØD: Tre år gamle Major Harris ble funnet drept i en konteiner etter å ha vært savnet siden den 9. oktober - fire dager etter moren hans ble skutt og drept. Foto: Milwaukee Polive Department

FUNNET DØD: Tre år gamle Major Harris ble funnet drept i en konteiner etter å ha vært savnet siden den 9. oktober - fire dager etter moren hans ble skutt og drept. Foto: Milwaukee Polive Department

Vis mer
Publisert

Torsdag opplyste politiet at en tre år gammel gutt hadde blitt funnet død i en bakgate i Milwaukee, Wisconsin. Forrige uke ble moren hans funnet drept.

Major Harris (3) ble funnet i den nordlige delen av byen, etter det hadde blitt sendt ut en såkalt «Amber alert», eller etterlysning, etter at treåringen var sporløst forsvunnet.

Liket av den lille gutten ble funnet i en konteiner i nærheten av noen søppelkasser i en bakgate.

Fredag gikk politiet ut med resultatene fra obduksjonsrapporten, der det kommer fram at Harris døde av et skudd i hodet.

Flere arrestert

- Det er med et tungt hjerte at jeg må informere om at vi dessverre har funnet Major Harris død. Dette er en pågående etterforskning, og en sak som er uoversiktlig på dette tidspunktet. Mitt hjerte og mine kondolanser går ut til familien, sa politiinspektøren i Milwaukee Police, Jeffrey Clark, på en pressekonferanse tirsdag, ifølge Independent.

Harris ble sist sett den 9. oktober – fire dager etter at moren hans, 25 år gamle Mallery Muenzenberger, ble drept. Hun ble funnet forrige torsdag med flere skuddskader.

En 20 år gammel mann regnes for å være mistenkt i saken om Harris sin forsvinning og «en person av interesse» i drapet på moren hans. Mannen ble selv funnet død forrige søndag, ifølge tv-kanalen Wbay.

Politiet har arrestert seks andre personer i saken, men de har ikke offentlig utpekt noen av dem som mistenkte.

- Hjerteskjærende å si farvel

Familien til Muenzenberger har sagt i en uttalelse at hun var et offer for vold i hjemmet. De har ikke valgt å uttale seg ytterligere om detaljene i saken, ettersom den fortsatt er under etterforskning, ifølge Fox 6.

- Det er hjerteskjærende å skulle forberede oss på si våre siste farvel til Mallery som ble tatt fra oss på en så brutal måte. Da vi så gjennom tingene hennes, kom vi over et skoleprosjekt hun hadde på videregående. Der hadde hun valgt å skrive om bevisstgjøring av vold i hjemmet. Mallery døde selv som følge av vold hjemmet i oktober, som er måneden for bevissthet om vold i hjemmet, heter det i uttalelsen fra familien.

Familien har ikke kommet med en offentlig uttalelse om treåringens bortgang.

Faren til Major, Carlton Harris, dro umiddelbart fra hjemmet sitt i West Virginia til Wisconsin da han fikk vite at sønnen hans var savnet, og at Muenzenberger var drept. Han deltok også selv i søket etter treåringen.

Harris beskrev sønnen sin som glad, energisk gutt som alltid smilte.

Torsdag fikk han vite at sønnen hans hadde blitt funnet død. Ifølge en reporter fra WISN-TV kollapset han i sorg da han fikk den tunge beskjeden.

Politiet har uttalt at de startet søket etter Major med det samme etter det var kjent at han hadde forsvunnet. De opplyser også at «amber alert» ble sendt ut i starten av oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer