Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Treåring knivdrept på lekeplass i Finland

Faren er pågrepet.

TENNER LYS: Lys og en teddybjørn er lagt ned ved lekeplassen i Borgå i Finland der en tre år gammel gutt ble knivdrept mandag. Foto: Jussi Nukari / Lehtikuva / NTB scanpix
TENNER LYS: Lys og en teddybjørn er lagt ned ved lekeplassen i Borgå i Finland der en tre år gammel gutt ble knivdrept mandag. Foto: Jussi Nukari / Lehtikuva / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En treåring døde på sykehus etter å ha blitt knivstukket på en lekeplass i Borgå i Finland. Barnets far er pågrepet, mistenkt for å stå bak.

Politiet ble varslet tidlig mandag morgen om en voldshendelse ved en lekeplass i sentrum av Borgå. Da patruljen kom fram til stedet, fant de den sårede treåringen. Barnet ble fløyet med luftambulanse til sykehus, men livet sto ikke til å redde.

Faren hadde tatt med seg barnet bort fra hjemmet uten lov, opplyser politiet. Ved hjelp av makt fikk politipatruljen som ankom parken, stanset og pågrepet mannen.

Flere personer ble vitne til hendelsen. Politiet opplyser at etterforskningen av saken fortsetter med avhør så snart det lar seg gjøre.

Mannen som er siktet for drapet, er en 40 år gammel fransk statsborger, ifølge nyhetsbyrået FNB. Han skal etter planen avhøres tirsdag.

Borgås ligger om lag fem mil nordøst for Helsingfors.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!