Treåring skjøt seg selv i hodet

En treåring i Chicago døde da han fikk tak i en pistol og skjøt seg selv i hodet, opplyser politiet i byen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ifølge ABC11 ble skuddet avfyrt i hjemmet til gutten søndag ettermiddag.

Det var guttens foreldre som hørte pistolskuddet bli avfyrt mens de oppholdt seg i et av de andre rommene i huset. Foreldrene skal ha sagt til nødetatene at de fant gutten med pistolen like etter.

Treåringen ble raskt fraktet til Trinity Hospital, men livet sto ikke til å redde. Han ble seinere erklært død av leger på sykehuset.

- Det er tragisk

Politiet mener treåringen skjøt seg selv ved et uhell. Ingen er pågrepet i saken, kunne talsperson i Chicago-politiet, Sally Bown, bekrefte overfor ABC News mandag.

- Det er tragisk å få servert disse nyhetene. Vår dypeste medfølelse går til de pårørende. Etterforskere vil fortsette å undersøke saken, tvitret kommunikasjonssjef i Chicago-politiet, Anthony Guglielmi, søndag.

The Department of Children and Family Services (avdelingen for barn og familietjenester i byen, journ.anm.) har blitt koblet på saken.

- Ikke sjeldent

Kyleanne Hunter, visepresident i organisasjonen Brady Campaign to Prevent Gun Violence, sier til ABC News at relaterte dødsfall som følge av uhell med pistoler, er tragiske, men «dessverre ikke uvanlige».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer