Treåringen valgte antrekket selv da de skulle fotograferes i barnehagen

Har fått voldsom respons. 

HEROISK: Kayleeann (3) er åpenbart veldig glad i superhelter. Foto: Privat
HEROISK: Kayleeann (3) er åpenbart veldig glad i superhelter. Foto: PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kayleeann har alltid vært glad i Superman og Supergirl.

Derfor hadde hun en bedre idé da det skulle være fotografering i barnehagen og foreldrene hadde lagt fram de foreslåtte klærne.

Hun snudde seg mot meg og sa «Pootergirl», forteller faren Austin Steinbach til Huffington Post.

- Og jeg kunne ikke akkurat krangle på det.

Steinbach postet bildet på Reddit, og har i skrivende stund fått nesten 5000 poeng, mange hundre kommentarer, og blitt skrevet om av flere store medier.

Kayleeann er hørselshemmet, og har problemer med bokstaven S, derfor sier hun «Pooterman og «Pootergirl». Det har gitt en ekstraordinær respons.

- Jeg syns det er fantastisk å se hvor mange mennesker hun rører med ett bilde, og se hvor mange mennesker hun har fått til å smile og føle seg bedre, sier Steinbach til Dagbladet.

- Det er enda bedre å lese om alle historiene hørselshemmede har skrevet til meg, og om hvor mye de elsker å se min datter. Dersom hun kan ha bare en liten innflytelse på folks syn på hørselshemmede, vil det være perfekt, sier Steinbach.

Han hadde ikke drømt om å få så mange tilbakemeldinger på bildet.

- Jeg hadde ingen anelse om at dette ville skje, jeg ble bare så opprømt over å se at hun hadde 100 poeng på Reddit. Det å våkne til 10 000 meldinger og poeng dagen etterpå var ikke til å tro, sier han.

Kayleeann kledde seg ut som Spidergirl på Comic Con i september og er nå i prosessen med å bestemme seg for om hun skal være Spider-Man, Hulken eller Supergirl på Halloween, ifølge faren, som innrømmer at han nok er litt av årsaken til datterens oppheng i superhelter.