Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Treåringer funnet etter leteaksjon i Svelvik

Forsvant i skogen under barnehagetur.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no) Det ble satt i gang en storstilt leteaksjon i Buskerud etter at to tre år gamle gutter kom bort fra følget under en barnehagetur i skogen.

De to gutttene, begge lyshårede, går i Ebbestad barnehage i Svelvik. Men ved 14-tiden kunne både foreldre, barnehagepersonalet og politiet puste lettet ut.

- Begge guttene har kommet til rette. De ble funnet av en hundeekvipasje fra Søndre Buskerud politidistrikt. De blir nå tatt hånd om og er på vei tilbake til foresate og barnehagen, sier operasjonsleder Morten Eriksson til Dagbladet.no.

Guttene hadde ifølge Eriksson ikke kommet seg så veldig langt unna stedet de forsvant i fra. De var friske, raske og ved godt mot da de fikk selskap av flinke hunder og ekte politibetjenter i skogen.

- Hva de har drevet på med, og hvor de var på vei hen, er vanskelig å si. Men det er vel grunn til å tro at de har gått i egne tanker, sier Eriksson til Dagbladet.no.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling