Corona i USA

Trebarnsfar døde dagen før bryllupet

Den 36 år gamle politimannen døde av coronaviruset, dagen før han skulle gifte seg med sin utkårede.

DØDE: Demarcus Dunn beskrives av fetteren sin som en hengiven person, som ønsket å gi tilbake til samfunnet. Foto: Baker Police Department/Facebook
DØDE: Demarcus Dunn beskrives av fetteren sin som en hengiven person, som ønsket å gi tilbake til samfunnet. Foto: Baker Police Department/Facebook Vis mer
Publisert
Fullvaksinerte: 67.16% Første dose: 76.82%

Demarcus Dunn (36) fra Baker i Louisiana i USA skulle gifte seg 14. august. Trebarnsfaren skulle feire kjærligheten med sin kjære rundt seg, men det fikk han aldri muligheten til, skriver ABC News.

Dunn og forloveden hadde i utgangspunktet planlagt bryllupet i slutten av juli i 2020, men måtte utsette til 14. august i år, på grunn av pandemien.

Men tidligere i sommer fikk Dunn påvist covid-19, og ble alvorlig syk. Han hadde ikke fått tilbud om coronavaksinen, hevder fetteren hans, Carl Dunn.

TEXAS, USA: Bygningens betongtak kollapset over brannmennene når de jobbet med å slukke brannen. VIdeo: Longview Fire Department. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV. Musikk: Epidemic Sound. Vis mer

Etterlater seg tre barn

Tilstanden hans forverret seg ytterligere de siste dagene av livet hans, og dagen før Dunns bryllup mistet han livet. Han etterlater seg tre barn, på 1, 5 og 13 år.

- Han ønsket alltid å være til stede i barnas liv for å gi dem støtte. Vi har mistet en herlig person som har gitt mye tilbake til samfunnet. Han ønsket å påvirke andre med sine positive holdninger. Kona hans er fortapt uten ham, sa fetteren hans Carl Dunn til ABC News etter dødsfallet.

Fetteren er klar på at Dunn burde fått vaksinen tidligere, da det hadde økt muligheten for å overleve. Den avdøde trebarnsfaren fikk påvist corona 29. juli i sommer.

- Forstyrrende

- Det er forstyrrende for meg at han ikke hadde fått vaksinen innen det, sier fetteren og politisjefen i Baker Carl Dunn.

DRAMATISK: Video viser dramatikken rundt hurtigruteskipet MS «Kong Harald» 24. august 2021. Video: Privat / Tipser / Reporter: Vegard Krüger Vis mer

Fetteren skjønte ikke hvor alvorlig Demarcus' tilstand var i begynnelsen, sier han, da de snakket jevnlig sammen på sykehuset, med en positiv og engasjert tone.

- Selv dagen han måtte settes på respirator snakket jeg med han på morgenen og han sa til meg at han ikke følte seg så ille.

Demarcus Dunn ble lagt i respirator 10. august. Han ble ikke tatt av apparatet før han døde.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer